30.6.2014

Onnea on...

...Tietää mitä tahtoo opiskella... :) Tällainen fiilis tänä sateisena ja kylmänä kesäyönä, vuorokauden kääntyessä jo kohti kesäkuun viimeistä päivää. Ja toivottavasti hieman lämpimämpää säätä.

Parin viimeistä, puolipakollista tekemättömyyttä sisältänyttä, päivää ovat entisestään kirkastaneet, että ihmisen pitää tehdä sitä mitä tahtoo. Tavoitella unelmiaan, myös niitä, jotka ovat suuren työn takana tai vaikuttavat lähes vuorenkorkuisilta.

- Lily

1 kommentti:

  1. Sattuipa mukavasti kun löysin sinun blogisi. Olen itse n. 30-v. "uransuunnan-vaihtaja". Paljon on itsetutkiskelua vaatinut päätöksen tekeminen, että perheen ja osa-aikatyön ohella alan opiskella toden teolla pääsykoetta varten. Kaikille läheisillekään ei vielä huvita tästä edes kertoa, vaikka toisaalta asia on mielessä koko ajan, ja liikenevän ajan haluaa intohimoisesti käyttää lukemiseen ja laskemiseen. Ristiriitaistakin. Tämä kaikki on yllättänyt itsenikin. Mutta samalla tuntuu, että on saavuttanut tavallaan jonkinlaisen rauhan itsensä kanssa, kun tietää mitä tahtoo tehdä ja opiskella. Vaikka se vaatii samalla myös jostakin toisesta suunnasta luopumista ja uskallusta. Jään seuraamaan sinun matkaasi kohti tavoitteidesi saavuttamista. Itse olen vielä hyvin alussa opiskelu-urakassani.

    VastaaPoista