5.2.2014

Lukeminen ja arjen rytmi

Olen tullut siihen tulokseen, että jos aion ihan oikeasti saada luettua riittävästi, minun on mietittävä päivien rytmiä ja muun tekemisten määrää ihan uudella tavalla. Vaikka siirsinkin tähtäimen kevääseen 2015, tässä ei ole silti yhtään päivää tuhlattavaksi.
 
Silloin kun on monta tärkeää asiaa rinnakkain, on löydettävä balanssi niiden kaikkien välille. Ja joskus on myös osattava vaan levätä, mikä on minulle toisinaan vaikeaa. Ja se sanan EI opetteleminen olisi varmasti erityisen hyödyllinen taito. ;)

Jokaisella meistä on omat velvollisuutensa hoidettavana, liittyvät ne sitten vaikkapa työhön, mahdollisiin muihin opintoihin, perheeseen, ystäviin, harrastuksiin, jne.. Itse asun tällä hetkellä kaksin kissan kanssa, ja olen sairauslomalla, mutta tuo selkä pistää arjen ajoittain melko sekaisin. Usein kipu vie voimat, liikkuminen on rajallista ja esim. pitkät kävelymatkat tai useamman tunnin istuminen ovat mahdottomia. 

Tälle keväälle on ohjelmassa reilusti fysioterapiaa, kuntosalia, uimista ja kävelylenkkejä, jotka kaikki on saatavava mahtumaan kalenteriin jokaiselle viikolle. Fyssaria tapaan luultavasti melko harvoin, mutta salille ja uimaan olisi päästävä 3-5 kertaa viikossa, ja pieniä lenkkejä mielellään päivittäin. Uimiset ja salikäynnit ajoittuvat luultavasti jonnekin klo 11-13 välille, joten lukurytmistä voi tulla kyllä aika mielenkiintoinen...

Näitä jään nyt pohtimaan itsekseni ja seuraavaksi aivojen nollaus digiboksin äärellä!

- Lily



2 kommenttia:

  1. Moi. Löysin vasta nyt sinun blogin Älyvuodon kautta ja tajusin että olet yksi "meistä vanhoista" hakijoista. Mielenkiinnolla odotan blogisi päivityksiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vierailusta ja jättämästäsi viestistä! :)

    - Lily

    VastaaPoista