2.2.2015

Blogivinkkejä ja syötteenlukija

On mielenkiintoista lukea, miten muut valmistautuvat pääsykokeeseen ja poimia parhaat vinkit myös omaan käyttöön. Aina ajoittain kokee ahaa-elämyksiä, kun vastaan tulee itselle uusia kirjoja, sovelluksia, tai jotain muuta opiskelemiseen liittyvää, kuten esim. loistavia opetusvideoita.

Olen päivittänyt sivupalkkiin tällä hetkellä aktiivisia pääsykoeblogeja, niitä, jotka löytyivät valmiiksi omasta Feedly:stäni. Jatkan jonain päivänä jo opiskelevien ja valmistuneiden sivuilla, sekä saatan liittää joukon jatkoksi myös joitain hiljenneitäkin. Päädyin aikanaan kyseiseen syötteenlukijaan Google Readerin lopetettua toimintansa. Käytän Feedlyä tällä hetkellä ainoastaan kannettavalla, sillä puhelimeni on hieman hankala malli eri sovellusten suhteen, mutta pärjään hyvin ilmankin. 

Siinä vaiheessa, kun tulee ajankohtaiseksi luopua tuosta vanhasta Nokiasta, pitää miettiä nämä asiat uusiksi. Mitä luultavimmin kuitenkin pitäydyn Feedlyssä, jos tilanne jatkuu vähänkään samanlaisena. Nykyisin on pakko kyetä hallitsemaan jotenkin sitä jatkuvaa teksti- ja informaatiotulvaa, mitä netin syövereistä kumpuaa, ja ainakin itselleni tuo kyseinen sovellus on sopinut oikein hyvin. Toki vinkkejä paremmista ohjelmista otetaan ilolla vastaan!

Jos sinulla on lisättävää linkkilistaan, voit laittaa omat vinkkisi tämän viestin kommentteihin tai lähettää sähköpostia. 

- Lily

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti